ShowMyLife

Härlig söndag!

Min vardag Pettson, bella, lova Permalink0
Dagarna blir bara bättre och bättre ju, vilket rus jag är inne i just nu! HÄÄRLIGT! 
Efter jag hade tränat så åkte jag hem och åt lite, försökte starta pannan utan resultat och sedan höststädade jag i mitt rum. Nu är det dammat, damsugit, undanplockat och tvätt nerburen, sängen bäddad, blommorna vattnade och så :) Härligt snyggt blev det faktiskt!! 
Sen tog jag doggsen ut för en promenad, vi gick runt en runda som kallas annestorpsrundan och i slutet fick de använda sina nosar och göra godisgömman i träd. Härlig energi båda två skäggen har :) 
Sen kom jag hem och då hjälpte jag till med maten och åt det innan jag åkte till hästarna och tog in dem och sedan fortsatte jag till Anton :) Nu är jag här, imorgon ska jag gå upp tidigt för att orka gå upp kl 5.00 på tisdag, eller gå upp typ kvart över fyra - jag börjar ju 5... Kommer vara en zooombie! 
 
Har ni haft en härlig dag? 
 
Saknar dig, bästa ponnyn på jorden. Vet att du har det underbart där du är - men jag kan inte hjälpa det. Du är den bästa ponnyn på denna jord, du var min i 5år och vi hade så underbart roligt tillsammans. Du äger en del av mitt hjärta och det gör ont och säga det, att du inte är min längre. Jag älskar dig min absolut bästa ponny! En dag ska det vara vi igen..... 
Till top