ShowMyLife

Det är verkligen så mycket jag vill göra! :)

Mina tankar Permalink0
Det finns så mycket framöver jag vill göra, det krävs noga planering och inte hux flux som jag ändå nog är rätt känd för! :) Så nu ska här planeras och faktiskt, jag har chansen ändå nu när jag är ung och inte fast. Ta chansen och njut medans man kan! 
 
Jag har skrivit en årsresumé som kommer upp här imorgon någongång under dagen, ett verkligen upp och ner år men också ett rätt lärorikt år som alla andra år, men jag tar nog tillvara 2013 mer än några andra år, i år har jag verkligen lärt mig vart jag står. Men mer om det i min årsresumé! 
 
Tankarna rullar vidare, snart är ett nytt år här, egentligen inget wow, nu kör vi - detta ska bli mitt år! Nopp, verkligen inte. Men 2014 ska jag ta tillvara på, utnyttja varje sekund av 2014 och göra det bästa av situationen. Jag ska våga saker och ting som jag inte vågat innan, här finns tex ett exempel - tatuera mig! Men också kanske våga bredda mina vingar och söka jobb långt bort härifrån, så jag på något sätt slipper välja valen. 
Mitt år med finaste Gandi ska bli perfekt, vi ska tävla massor, träna och bygga upp varandra, (igångsättning har börjat), det finns verkligen en tanke bakom allt jag gör med Gandi, jag vill verkligen förvalta honom på bästa sätt och det gör också att mitt i tävlandet och tränandet kanske ge en lugn stund, för varandra! Det ska verkligen inte vara någon press på oss, herregud - vi är inne på första året, vi har många år kvar och framför allt, jag ska inte skynda på någonting utan vi ska göra det i den farten vi vill! 
Lova ska få en lugn start på året som hon även fick förra året, hon trivs inte alls i inomhusmiljöer utan vi ska fortsätta träna (utvecklingen går sakta men säkert framåt...) och satsa på oss, jag ska vara mer noga med träning i andra miljöer och kanske inte alltid att hon har vapendragaren Bella med sig. När sommaren kommer hoppas jag på någon mer utställning och sen finns ju alltid en tanke på valpar, är hon mogen till hösten så ja, kanske men framför allt vill vi inte skynda på något. Allt ska kännas hundra procent rätt. 
 
Jag ska skriva mål och framtid i ett annat inlägg, här finns bara korta drag hur jag vill ha det och hur jag tänker, det skall alltid finnas en tanke bakom allt man gör, jag kan erkänna att jag har varit lite dålig på det men skärpning, allt kan bli mycket bättre! 

Väl mött och hörs vi inte innan - Gott Nytt År! 
Till top