ShowMyLife

Äntligen sängen =)

Helger Permalink0
Har landat i sängen efter en väldigt bra söndag, har hunnit med massor och även hunnit med att slappa! Great ;-) 
Röjde upp i källaren och slängde en del, packade ihop täcken jag inte använder nu och fixade lite i min vrå. Kan ta bild för att ni ska få se hur liten den är men ack så praktiskt. Tvättade två maskiner tvätt och får vänta med nästa tills imorgon eftersom det är fullt på klädsträcket nu.. 
Åkte därefter till stallet och great, har fått en hingst helt plötsligt.. Han skulle gnägga, stegra och hålla på medans jag gjorde i ordning honom och blev förtvivlad när han såg att Q ens tittade och nosade på den nya hästen.. SUCK! Så ridningen blev blandat med gnägg, gnägg och gnägg en del bråk. Orkar inte med hans beteende just nu, precis som han är världsbäst och kan allt och inte orkar jobba.. Men nåväl, i slutet fick jag loss honom och då är jag nöjd. Han ska inte hänga i tygeln utan kunna gå själv! 
 
Har också bokat in tid för fysoterapi, typ kiroprakti men lite mer ingående. Gandi vägrar sen några veckor tillbaka att lyfta sitt ena bakben. Har lyckats två gånger på tre veckor typ. Nu ska vi knäcka igenom honom ordentligt så antingen är det strunt han håller på med eller så har han ont där.. Återstår och se! 
 
Dock kommer hovslagarn innan, det kan bli ett spännande kapitel, får se lite hur vi gör där ;-) 
 
Avslutade eftermiddagen med en promenad med Elin och doggsen, och nu är det inte syster Elin utan en jobbakompis. Vi klarade 5km glatt och kändes skönt med lite frisk luft! :) 
 
Nu är mat, dusch och sovställningen intagen. Dags att krypa ner i sängen.. Imorgon väntas tidigt jobb innan ridning och möte! 
Till top