ShowMyLife

Första advent ♥

Helger Permalink0
Välkommen första advent, hur mysigt? :) 
Nu börjar det lysa mys i varje hem, det tänds julstjärnor och en massa ljus - love it! 
 
Men nu till min dag och lite fler tankar. Har haft magvärk hela dagen, jag blir så jäkla orkeslös när jag har ont i magen, jag kämpar ibland igenom mig varje dag. Jag red i allafall ut med Elina och Mackan idag, vi skrittade en sväng i skogen, det var mysigt men jävligt kallt, brr! När det blir tjugofem minus vet jag inte riktigt vad jag ska klä på mig, men det är väl en värdslig sak? :) 
Sen kom jag hem så blev jag plötsligt billös, jag la ut min bil till försäljning igår för nu har jag bestämt mig att köpa en mindre och idag kom det några och köpte min pärla! Känns konstigt att för första gången på över 1 ½ år vara billös.. Nu ska jag bara hitta min nya pärla ;-) Känns också bra för jag vet vart den har hamnat och den kommer skötas bra och det känns skönt! :) Det är ju trots allt en bil men jag är mån om mina saker ;-) 
 
Nu för en stund sen har jag varit på ett möte om tävlingar framöver, har en massa kvar att fundera på innan tävlingsåret 2015 kan dra igång men just nu känns det bra med en tävlingsbreak faktiskt :) O sen trimmade jag Lova så hon är redo för att åka till Maria imorgon och bli ännu finare, kanske borde ta en för och efter bild för att visa vilket underverk Maria faktiskt gör? :) 
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på dagens hoppningar, har ni kikat? :) Imorgon börjar jag min sena, tråkiga vecka! Men får ladda upp inför lördagens julbord med jobbet, sen är det inte många veckor kvar till ledigheeet! :)
 
 
Älskar min systemkamera, kanske borde börja använda den mer? :) 
 
Till top